Политическите престрелки между водещи политици продължават в Деня на Съединението. Бившият премиер

...
Политическите престрелки между водещи политици продължават в Деня на Съединението. Бившият премиер
Коментари Харесай

Борисов: Откъде Радев знае кой ще е новия главен прокурор

Политическите престрелки сред водещи политици продължават в Деня на Съединението. Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов даде брифинг в Пловдив, в който нападна президента Румен Радев.

Двамата водят следващ неприсъствен спор. В неделя (5 септември) Борисов съобщи, че живеем в диктатурата на Радев. Ден по-късно последва обява във Facebook профила на някогашния министър председател, че през днешния ден страната ни е разграничена " от този, който е предназначен да пази нейното единение ". 

На собствен ред Радев разяснява, че  " единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор ".

По-късно Бойко Борисов се появи в Пловдив, като категорично уточни, че е " пристигнал да отговори на Радев ". 

" Днес президентът Радев споделя, че най-важните ми думи щели да бъдат пред новия основен прокурор. Откъде знаеш кой ще е новият основен прокурор? Кой ще е той и за какво тъкмо моите думи. За твоите думи да попитат - за торбичките на Пламен Узунов. Може първо този нов основен прокурор тях да попита. Или за всичките ти там далавери на твоя кръг ", съобщи Борисов и добави, че той занапред знае какви задания ще даде и на основния прокурор.

" Имали сме такива президенти като доктор Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Плевнелиев, които са успявали да понижат напрежението, да вършат срещи и най-после да излезе страната от рецесията. Защото през днешния ден – когато сме в Пловдив – всички помним историята. Кой е бил срещу Съединението на България и кои имат полза България да е толкоз безпомощна ", разяснява още водачът на ГЕРБ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР